Огієнківці на канікулах: Богдана Лисак взяла участь у молодіжному літньому таборі «Молодь на шляху до розбудови миру»

Огієнківці на канікулах: Богдана Лисак взяла участь у молодіжному літньому таборі «Молодь на шляху до розбудови миру»

26-30 червня студентка 3 курсу спеціальності 232 Соціальне забезпечення Богдана Лисак взяла участь у молодіжному літньому таборі «Молодь на шляху до розбудови миру» у межах проєкту «Попередження ґендерно зумовленого насильства, торгівлі людьми та порушення прав дитини» за підтримки донорської організації «Хліб для світу».

Мета літнього табору: підготувати тренерів та тренерок Національної тренерської мережі ГО «ЛаСтрада – України» із числа студентської молоді, які здійснюватимуть інформаційно-просвітницьку, тренерську діяльність у закладах вищої освіти, громадах, молодіжних організаціях тощо, спрямовану на протидію домашньому насильству, протидію булінгу, вирішенню конфліктів мирним шляхом, соціальну згуртованість.

Учасники теоретично та практично опрацювали такі теми:

– гендерена просвіта;

– запобігання та протидія прояву домашнього насильства;

– протидія булінгу;

– насильство в міжособистісних стосунках;

– базові навички тренерської майстерності та фасилітації;

– базові навички конфліктології.

Відгук Богдани:

«Участь у таборі була дуже цікавою та продуктивною. Тема надзвичайно актуальна.  Тренерки дійсно професіонали своєї справи, подавали інформацію доступно та зрозуміло. А завдяки постійній роботі в команді, матеріал засвоювався дуже добре.  Я неймовірно рада, що мені випала можливість познайомитися із командою ГО «Ла Страда-Україна» та взяти участь у крутому молодіжному таборі, завдяки якому я стала частинкою команди. Також, щиро дякую науково-педагогічним працівникам кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи КПНУ за знання та можливості які ви надаєте, завдяки яким розвиваєшся як фахівець та як особистість».

 

Богдана Лисак,
студентка 3 курсу спеціальності
232 Соціальне забезпечення