Віримо! Боремось! Перемагаємо!

Віримо! Боремось! Перемагаємо!

Триває запекла боротьба за свободу та незалежність України!

Намагаємось пришвидшувати перемогу кожен на своєму фронті, підтримуємо наших воїнів і молимось за них. Відтак здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники історичного факультету спільними зусиллями (благодійна ярмарка, профспілкові заяви та інші внески) придбали амуніцію для воїнів взводу асистента кафедри всесвітньої історії, письменника Сергія Тимофійка, ще частину коштів перерахували на придбання дрону для цієї ж військової частини.

Усім, хто бореться на нашу свободу, потрібна підтримка, відтак Сергій Олегович продовжує збір коштів для закупівлі дронів-камікадзе.

Запрошуємо всіх охочих долучитися до акції: отримати примірник збірника «Собачі тіні», до якого ввійшли новели «”Покровитель вбивць», «Собачі тіні» та «Нічний рейд» з підписом автора за донат від 200 грн на дрони-камікадзе.

Посилання на банку збору: https://send.monobank.ua/jar/4rVYhBmZwD?fbclid=IwAR2iZhegsxYwaYVRlxSpk-ljb6Cn2qA2OH5uot5Ozdd1xrHmwdldi-uUSVM
Якщо долучилися – надсилайте скрін у повідомлення автору і отримайте книгу: https://www.facebook.com/profile.php?id=100028105493869