Здобувачі вищої освіти історичного факультету К-ПНУ стали учасниками «Szkoła Otwartego Umysły»

Здобувачі вищої освіти історичного факультету К-ПНУ стали учасниками «Szkoła Otwartego Umysły»

Здобувачі вищої освіти історичного факультету К-ПНУ вкотре стали учасниками інтеграційного проєкту для студентів, магістрантів і докторантів (аспірантів) «Szkoła Otwartego Umysły». Зустрічі відбувалися в онлайновому форматі із 12 квітня до 21 червня на базі університету імені Яна Кохановського в місті Кельце (Польща).

Учасниками XXVIII Міжнародної наукової конференції стали: студенти 2 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія та правознавство) Анастасія Фаріон, Оксана Вавшко, Тарас Маховський, студентка 3 курсу спеціальності Історія та археологія Юлія Лисецька; студент 4 курсу спеціальності Історія та археологія Юрій Злотін; аспірант кафедри археології, спеціальних історичних та правознавчих дисциплін, молодший науковий співробітник Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника Максим Сльозкін.

Здобувачі історичного факультету не лише виголосили свої доповіді, а й активно долучалися до обговорення теми «Homo Scientis: Nauka i poznanie jako wartośco współczesnego człowieka», різноманітних дискусій, які виникали під час обговорення. За підсумками конференції студенти отримали сертифікати.

Учасники Школи щиро вдячні своїм науковим керівникам за підтримку та допомогу в нелегкій праці над науковими темами, а адміністрації факультету та університету – за сприяння й можливість у такий непростий час долучатися до міжнародних наукових проєктів.

Студентське самоврядування
історичного факультету