Професійне зростання студентки факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи К-ПНУ Богдани Лисак

Професійне зростання студентки факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи К-ПНУ Богдани Лисак

27 – 30 липня в м. Хмельницький студентка 3 курсу спеціальності 232 Соціальне забезпечення Богдана Лисак взяла участь у семінарі «Світова практика локальних комітетів миру в реаліях війни в Україні».

Богдана поділилася враженнями:

«Завдяки семінару я розібралася глибше в понятті «комітет миру» та тому, як це об’єднання має функціонувати. Так, такі комітети можуть бути створені як незалежні громадські організації, державні органи, міжнародні організації чи партнерства між різними групами зацікавлених сторін. Їхні завдання можуть варіюватися, але загальна мета полягає в розв’язанні конфліктів, покращенні взаєморозуміння між різними групами, сприянні діалогу та пошуку мирних рішень.

На семінарі проводилось багато практичних завдань, які допомогли удосконалити навички взаємодії з іншими, а також врегулювання суперечливих ситуацій.

Захід проводиться в межах проєкту «Розбудова миру та подолання конфліктів в Україні – Крок вперед» за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) з використанням ресурсів Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Також, хочу подякувати науково-педагогічним працівникам кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи КПНУ за знання та можливості, які ви надаєте, та завдяки яким можна розвиватися у професійній та особистісній діяльності».

 

Богдана Лисак,
студентка 3 курсу
спеціальності 232 Соціальне забезпечення