Пропозиції нових проєктних можливостей

Пропозиції нових проєктних можливостей

Відділ міжнародних зв’язків запрошує до співпраці у відкритих можливостях для науково-педагогічних працівників університету. На шляху в професійному розвитку та інтеграції України до Європейських норм формування освітнього простору закликаємо долучитися до відкритих можливостей співпраці.

  • British Council надає гранти для науковців що займаються дослідженням питань гендеру. Початок проєкту – січень 2024 року, грант розрахований на 12 місяців. Поспішайте із заповненням заявки, дедлайн вже скоро!!!
  • Нова грантова можливість у сфері Мистецтв від HORIZON для науковців та дослідників. Запропоновайний проєкт повинен сприяти досягненню культурної обізнаності та самовираження задля розвитку креативних компетенцій молоді. Дедлайн подачі заявок – 7 лютого 2024 року, 17:00 за Брюссельським часом.
  • Новий європейський Bauhaus— це творча та міждисциплінарна ініціатива, яка пов’язує Європейський зелений курс з нашим життєвим простором і досвідом. Ініціатива закликає всіх нас уявити та побудувати разом стале й інклюзивне майбутнє, яке буде прекрасне для наших очей, розуму та душі. Ініціатива працює циклічно за різними напрямами.
  • Розпочався новий сезон програм для науковців з України від Reload.

Багато відкритих проєктних можливостей можна знайти за покликанням на сторінці PROJECT HUB.

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків