Запрошуємо на презентацію програми UPSHIFT

Запрошуємо на презентацію програми UPSHIFT

ГО «Заходи», заснована в м. Маріуполь у 2017 році, активно сприяє розвитку молодіжної політики та створенню комфортних умов для реалізації молодіжних ініціатив. Упродовж 7 років організація спрямовує свої зусилля на розвиток громадянського суспільства, підтримку молоді, розвиток культури, підприємництва та креативної економіки. Зараз, в умовах війни, команда працює в Хмельницькому, де й продовжує діяльність та сприяє реалізації молодіжних ініціатив у місцевому співтоваристві.

Із вересня 2023 року ГО «Заходи» запускає інноваційну програму для молоді «UPSHIFT Україна» в Хмельницькій області за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Японії.

UPSHIFT — це глобальна програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), яка реалізується у понад 40 країнах. Програма надає можливість молоді пройти тренінг за методологією Human Centered Design (людиноорієнтований дизайн) та отримати ресурси, щоб перетворити свої ідеї на соціально важливі проєкти. Однією з ключових частин цього проєкту є реалізація ініціатив молоді, а також сприяння їх творчому росту та особистісній реалізації.

Детальніше про ініціативу можна дізнатись на офіційному сайті: https://upshiftukraine.org/ .

Запрошуємо Вас на презентації програми UPSHIFT:

5 вересня о 15:00, онлайн в ZOOM.

Реєстрація на захід за посиланням: https://forms.gle/spbm4jE1AgG8pr2T6

6 вересня о 13:00, офлайн у Хмельницькій міській раді за адресою: вул. Героїв Маріуполя, 3.

Реєстрація на захід за посиланням: https://forms.gle/9HFhc7m8UNGkvLjF9