Науково-методичний семінар «Організація інклюзивного навчання: виклики сьогодення, передові практики та стратегії для ЗЗСО»

Науково-методичний семінар «Організація інклюзивного навчання: виклики сьогодення, передові практики та стратегії для ЗЗСО»

11 вересня кафедра спеціальної та інклюзивної освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Дунаєвецької міської ради провела науково-методичний семінар «Організація інклюзивного навчання: виклики сьогодення, передові практики та стратегії для ЗЗСО». Інклюзивна освіта – це забезпечення рівного доступу до навчання в загальноосвітніх закладах.

Доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи Світлана Миронова звернула увагу присутніх на врахування рівнів підтримки дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивному навчанні.

Про роботу асистента вчителя інклюзивного класу та її особливості під час дистанційного навчання розповіла кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Олена Чопік.

Доктор психологічних наук, доцент, завідувач кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Світлана Михальська виокремила участь кафедри  спеціальної та інклюзивної освіти у підготовці фахівців для інклюзивного навчання, а також підвищенні кваліфікації педагогічних працівників.

Під час проведення заходу педагоги мали можливість висловити свої бачення в покращенні командної роботи, отримати фахові відповіді на запитання.

Сподіваємось на подальшу співпрацю!

 Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти