“Увімкни світло”. Аліна Онуфрійчук. #студенти

“Увімкни світло”. Аліна Онуфрійчук. #студенти

На один щабель вище до досягнення мети.

Аліна Онуфрійчук — студентка 3 курсу природничо-економічного факультету спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.

Ви навчаєтеся на тій спеціальності про яку мріяли? Що вплинуло на Ваш вибір? На що порадите звернути увагу або на чому зосередитися студентам, які тільки планують вступати?

Упродовж свого свідомого життя я знала, що в майбутньому, в один день, прокинуся власницею кондитерської.  Пам’ятаю свої перші згорілі панкейки з великою кількістю соди – вони були дуже несмачні. Друга спроба була більш вдалою, але ще недосконалою, а третя- ідеальна. Такий  банальний життєвий приклад ілюструє наше професійне зростання. Лише той, хто докладає зусиль – досягає успіху.

У той же період, на Міжнародний жіночий день, мої батьки дарують мені звичайний ручний міксер, що значно підсилило мою віру в здійснення задуманого. Відтоді не було жодного дня, коли я не займалася б улюбленим ремеслом. Під час вибору спеціальності були деякі вагання, але завдяки порадам батьків було обрано саме 241 Готельно-ресторанна справа в К-ПНУ. Щодо поради майбутнім абітурієнтам: прислухайтесь до внутрішніх покликів, свої бажань, адже заняття улюбленою справою завжди приносить задоволення та успіх.

Розкажіть про навчання в університеті. Як проходила Ваша практика?

Навчаючись в університеті, пройшовши практику в кав’ярні, я чітко усвідомила, що буду наслідувати приклад батька і розвивати власну справу. Під час практики я остаточно впевнилась щодо вибору напряму діяльності. Сьогодні я, як і мої батьки, готова стикнутися з ризиками і  приймати складні рішення.

Як проходить Ваше дозвілля? Чим ви цікавитеся?

У вільний час від навчання та замовлень я люблю читати книги, грати бадмінтон, спілкуватися з друзями і, звичайно, радувати своїх рідних випічкою.

Чи плануєте працювати за фахом? Які перспективи?

Зараз я активно працюю над здійсненням  мрії, втілюючи  теоретичні знання на практиці, розширюю асортимент своїх кондитерських виробів, а найвищою оцінкою є вдячність людей, чиї події стали трішки солодшими, завдяки моїм тортикам.