Запрошуємо на ІV Всеукраїнський форум Рад молодих вчених

Запрошуємо на ІV Всеукраїнський форум Рад молодих вчених

Команда Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України запрошує ради молодих вчених при закладах вищої освіти/наукових установах, а також молодих вчених, зацікавлених у діяльності
рад молодих вчених в інституціях, які вони представляють, на наймасштабніший комунікаційний захід – ІV Всеукраїнський форум Рад молодих вчених.

Проведення заходу сприятиме активізації співпраці між молодими вченими, представниками інститутів громадянського суспільства, органами державної влади, встановленню зв’язків з іноземними партнерами, а також обміну напрацюваннями у питаннях проблем і можливостей впровадження й масштабування розробок молодих вчених, сприяння розвитку наукового потенціалу, зокрема із залученням міжнародної підтримки.

Програмою Форуму передбачено дві основні панельні дискусії, присвячені викликам та можливостям впровадження та масштабування розробок молодих вчених в Україні, можливостям міжнародної підтримки наукової та науковотехнічної діяльності молодих вчених в контексті повоєнної відбудови.

Запрошуємо молодих вчених долучитися (онлайн) до важливого для країни заходу – Форуму. Захід відбудеться 19 жовтня 2023 року у форматі Zoom-конференції, початок о 10:00.

Покликання на зустріч та програму попередньо буде надіслано на пошту зареєстрованим учасникам.

Для участі потрібно заповнити форму для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfNvxal428X9sSDL1W3hBHDZYqu8EF4mn9Bplkgh1EV5yLOg/viewform.