Співпраця Кам’янець-Подільського національного університету з навчальними закладами Чемеровецької селищної територіальної громади

Співпраця Кам’янець-Подільського національного університету з навчальними закладами Чемеровецької селищної територіальної громади

Вибір професії – невід’ємний етап у житті кожного. Важливо визначити подальшу життєву траєкторію та віддати перевагу тій професії, яка найбільше відповідає здібностям, покликанню, знанням, потенціалу.

14 жовтня з метою профорієнтаційної роботи представники факультетів фізичної культури та спеціальної освіти, психології і соціальної роботи відвідали смт. Чемерівці.

Старший викладач кафедри логопедії та спеціальних методик, кандидат психологічних наук, доцент Алла Сімко, кандидат психологічних наук, доцент кафедри соціальної роботи Віталій Співак і кандидат педагогічних наук, доцент кафедри  Андрій Заікін зустрілися з учнями одинадцятих класів Чемеровецького ліцею №1 та Чемеровецького ліцею №2 Чемеровецької селищної ради Хмельницької області, а також зі студентами Чемеровецького фахового медичного коледжу.

Випускники дізнались про діяльність Університету Огієнка, зокрема, про перелік спеціальностей підготовки фахівців. Актуальною була інформація щодо студентського дозвілля та забезпечення всіх студентів гуртожитками.

Під час спілкування зі студентами медичного коледжу науково-педагогічні працівники наголосили на перевагах навчання в університеті та особливостях  вступу на базі диплома молодшого бакалавра. Також кандидат педагогічних наук, доцент Андрій Заікін розповів про вступ на спеціальності факультету фізичної культури К-ПНУ та акцентував увагу студентів-медиків на доцільності продовження навчання після коледжу на спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія.

Сподіваємось, що скоро побачимо знайомі обличчя в стінах Університету Огієнка!

Відділ профорієнтаційної роботи, до університетської
підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету