Історія у фотографіях, архівних документах та експонатах: першокурсники відвідали музей історії Університету Огієнка

Історія у фотографіях, архівних документах та експонатах: першокурсники відвідали музей історії Університету Огієнка

Освітній процес для здобувачів вищої освіти триває. Щодня вони відкривають для себе щось нове, ознайомлюються з особливостями організації освітнього процесу, роботою студентського самоврядування, а також з історією Університету Огієнка.

Для здобувачів освіти першого курсу було організовано та проведено екскурсію до музею історії К-ПНУ. Кандидат історичних наук, доцент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва, директор музею Ірина Паур розповіла про історію створення, розвитку та реорганізації навчального закладу.

Студенти мали можливість побачити архівні документи та унікальні експонати, збагнути, що відтепер і вони мають можливість творити свою історію в стінах alma mater.

Особливу увагу студентів привернули фотоальбоми випускників, їхні залікові книги та конспекти, а також цікаві прилади, які використовували в навчальному процесі в другій половині ХХ ст.

Ну і, звісно, щоб гарно навчатися та займатися науковою діяльністю, студентам запропонували посидіти за «особливим» столом, якому більше 100 років!

Пресцентр