Популяризація К-ПНУ серед учнів Кам’янця-Подільського

Популяризація К-ПНУ серед учнів Кам’янця-Подільського

Науково-педагогічні працівники продовжують інформувати старшокласників м. Кам’янець-Подільський. Під час зустрічей учні не лише дізнаються про університет, а в режимі реального часу можуть отримати відповіді на  актуальні питання.

14 вересня до одинадцятикласників Кам’янець-Подільського ліцею №3 завітали кандидат географічних наук, доцент, завідувач кафедри географії та методики її викладання Ігор Касіяник та старший викладач кафедри математики, кандидат фізико-математичних наук Катерина Геселева. Учні дізналися про історію Університету Огієнка, а також про спеціальності: 014.04 Середня освіта (Математика, інформатика), 014.08 Середня освіта (Фізика, інформатика), 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини. Географія), 014.07 Середня освіта (Географія. Історія), 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта.

19 вересня зі старшокласниками Кам’янець-Подільських ліцеїв №7 та №17 зустрілися декан факультету іноземної філології, кандиат філологічних наук, доцент кафедри англійської мови Алла Хоптяр, декан історичного факультету, кандидат історичних наук, доцент Анатолій Глушковецький та кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри історії української літератури і компаративістики, завідувач навчально-наукової лабораторії етнології Валерій Щегельський.

Школярам розповіли про видатну історію та особливості К-ПНУ, перелік спеціальностей підготовки фахівців і перспективи працевлаштування.

До зустрічі в Кам’янець-Подільському ліцеї № 17 долучилася вчитель зарубіжної літератури Наталія Рудніцька, яка є стейкголдером та випускницею Університету Огієнка. Вона згадала власні студентські роки та відзначила високу якість підготовки в університету.

Із учнями Кам’янець-Подільського ліцею №5 зустрілися доктор філологічних наук, доцент кафедри української мови, директор навчально-наукового інституту української філології та журналістики Борис Коваленко та кандидат географічних наук, доцент, завідувач кафедри географії та методики її викладання Ігор Касіяник, які розповіли про особливості навчання на природничо-економічному факультеті та в ННІ української філології та журналістики, освітні програми, за якими здійснюється підготовка студентів, студентське дозвілля тощо.

Сподіваємось на плідні результати цих зустрічей!

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету