Цифровізація освітнього процесу в К-ПНУ та принципи роботи із платформою MOODLE

Цифровізація освітнього процесу в К-ПНУ та принципи роботи із платформою MOODLE

У Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка продовжують реалізацію програми підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників «Удосконалення професійної компетентності науково-педагогічного працівника як запорука якісної освітньої діяльності в К-ПНУ».

Сучасна освіта зумовлює впровадження та використання інформаційних технологій в освітньому процесі закладу вищої освіти.

10 січня учасники програми обговорили питання цифровізації освітнього процесу в К-ПНУ (спікер – завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти, доктор педагогічних наук, професор Наталія Бахмат). Під час зустрічі визначили актуальність цифровізації освіти та використання цифрових технологій в умовах сьогодення, окреслили переваги їхнього використання. Також Наталія Валеріївна розкрила зміст основних цифрових технологій і сутність використання штучного інтелекту та нейромережі ChatGPT в освітньому процесі.

17 січня керівник центру інформаційних технологій Віта Романюк поінформувала про основні принципи роботи в модульному об’єктно-орієнтованому  динамічному  навчальному  середовищі (MOODLE), розкрила лайфхаки  щодо використання великого набору інструментів цієї платформи під час викладання та навчання.

Продовжуємо удосконалювати викладацьку майстерність та розвивати професійні компетентності  науково-педагогічних працівників, необхідних для реалізації якісної освітньої діяльності в К-ПНУ!

Пресцентр