Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

25 січня відбулось чергове засідання вченої ради університету.

Зустріч розпочав ректор університету Сергій Копилов, який вручив дипломи докторів філософії Аліні Косовській (успішно захистила дисертацію  «Формування готовності корекційних педагогів до командної роботи у навчанні дітей з особливими освітніми потребами» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта / Педагогіка за спеціальністю 016 Спеціальна освіта. Науковий керівник – Олена Вержиховська,кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри психолого-медико-педагогічних основ корекційної роботи Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка) та Людмилі Сидорук (успішно захистила дисертацію «Формування професійної компетентності майбутніх економістів у процесі вивчення математичних дисциплін у закладах фахової передвищої освіти» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 01 Освіта/Педагогіка за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки. Науковий керівник – Наталія Бахмат, доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри теорії та методик початкової освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка). Щиро вітаємо Аліну й Людмилу та їхніх наукових керівників і бажаємо подальших професійних успіхів!

Також Сергій Анатолійович вручив науково-педагогічним працівникам атестати доцентів Мар’яні Буйняк (доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти), Іванні Пукас (доцент кафедри теорії та методик дошкільної освіти), Оксані Ткач  (доцент кафедри логопедії та спеціальних методик).  Вітаємо з вагомим науковим досягненням і бажаємо професійного зростання на науковий ниві,  міцного здоров’я та мирного неба!

Під час засідання проректор з наукової роботи Світлана Миронова прозвітувала про наукову та науково-технічну діяльність Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за 2023 рік і викоремила пріоритетні завдання на 2024 рік у контексті реалізації Стратегії розвитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2020-2030 роки.

Головний бухгалтер Олена Сідорова проаналізувала фінансово-господарську діяльність університету в 2023 році та визначила шляхи її вдосконалення у 2024 році в контексті реалізації Стратегії розвитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2020-2030 роки.

Результати акредитаційних експертиз освітніх програм у І семестрі 2023-2024 навчального року представив проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Василь Кобильник.

Під час зустрічі затвердили План роботи університету на ІІ семестр 2023-2024 навчального року (доповідав перший проректор Володимир Дубінський), План роботи вченої ради університету на ІІ семестр 2023-2024 навчального року і План роботи ректорату на ІІ семестр 2023-2024 навчального року (доповідала вчений секретар Наталія Коваленко), кандидатури здобувачів вищої освіти на призначення іменних, академічних стипендій Президента України, Кабінету Міністрів України, імені державних діячів першого українського уряду, імені М.С. Грушевського (доповідала керівник навчального відділу Оксана Чорна).

За результатами засідання ухвалено низку важливих рішень.

Пресцентр