Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

Чергове засідання вченої ради К-ПНУ

28 березня відбулось чергове засідання вченої ради університету.

Зустріч розпочав ректор К-ПНУ Сергій Копилов, який вручив науково-педагогічним працівникам атестати доцентів: Віталію Гуцалу (доцент кафедри археології, спеціальних історичних і правознавчих дисциплін); Ірині Марціновській (доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти); Юлії Михальській (доцент кафедри психолого-медико-педагогічних основ корекційної роботи).

Присутні обговорили низку важливих питань, зокрема внесення змін до Плану роботи вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на ІІ семестр 2023-2024 навчального року (доповідав ректор К-ПНУ Сергій Копилов).

Про затвердження нових освітніх програм і навчальних планів, нових редакцій освітніх програм і навчальних планів, змін до чинних освітніх програм і навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти розповів проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Василь Кобильник.

Перший проректор Володимир Дубінський поінформував присутніх про закріплення освітніх компонентів за кафедрами університету на 2024-2025 н. р.

Також обговорили результати ректорського контролю рівня залишкових знань здобувачів вищої освіти з дисциплін навчальних планів підготовки фахівців за відповідними освітньо-професійними програмами спеціальностей університету (доповідала керівник відділу моніторингу якості підготовки фахівців та підвищення їх кваліфікації Діана Яблонська).

За результатами засідання ухвалено низку важливих рішень.

Пресцентр