Унікальна сертифікатна програма «Методика викладання філологічних дисциплін у закладах фахової передвищої та вищої освіти в умовах сучасної освітньої парадигми»

Унікальна сертифікатна програма «Методика викладання філологічних дисциплін у закладах фахової передвищої та вищої освіти в умовах сучасної освітньої парадигми»

Для тих, хто бажає підготуватися до роботи викладача філологічних дисциплін (українська/іноземна мова, українська/зарубіжна література) у закладах фахової передвищої та вищої освіти в умовах сучасної освітньої парадигми, або підвищити свою професійну кваліфікацію, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка пропонує пройти ефективну теоретичну і практичну підготовку за авторською сертифікатною програмою та отримати сертифікат провідного державного ЗВО України.

Обсяг – 60 годин (2 кредити ЄКТС).

Тривалість програми – до 1,5 місяці.

У програмі можуть узяти участь здобувачі вищої освіти філологічних спеціальностей, учителі-словесники закладів загальної середньої освіти, викладачі-філологи закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Зміст:

  1. Теорія і методика викладання філологічних дисциплін в умовах нової парадигми освіти. Етапи вивчення філологічних дисциплін у закладах фахової передвищої та вищої освіти.
  2. Методи і засоби викладання філологічних дисциплін в умовах урахування індивідуальних особливостей і потреб здобувачів освіти.
  3. Основні види і форми занять із філологічних дисциплін: інноваційний контекст викладання.
  4. Організація самостійної та індивідуальної роботи з філологічних дисциплін в умовах студентозорієнтованого навчання.
  5. Організація науково-дослідної роботи здобувачів фахової передвищої та вищої освіти з філологічних дисциплін.
  6. Методика контролю, обліку та оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти з філологічних дисциплін.
  7. Види позааудиторної (виховної) роботи з філологічних дисциплін в умовах нової парадигми освіти.
  8. Методична робота викладача-філолога в закладах фахової передвищої та вищої освіти в сучасному освітньому середовищі.

Спікеркою сертифікатної програми є висококваліфікований фахівець, розробник низки освітніх програм і проєктів за вказаним напрямом.

Для участі в обраній сертифікатній програмі слухачі заповнюють реєстраційну форму, укладають договір про надання платної послуги, здійснюють оплату на офіційний рахунок. Після успішного проходження програми слухач отримує сертифікат і додаток до нього.

22 квітня 2024 р. – початок реалізації сертифікатної програми.

До 15 квітня 2024 р. потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті: https://forms.gle/wfi6eBCXyTPbx2tG6

Контактна особа:
Вероніка Буторіна
+380982763776
butorina@kpnu.edu.ua