Участь у пілотному проєкті «Підприємницький університет»

Участь у пілотному проєкті «Підприємницький університет»

         Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка долучився до пілотного проєкту «Підприємницький університет», який реалізується Стартап-інкубатором YEP! спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, Дія.Бізнес за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».  

         Суть проєкту полягає в запуску нового курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами» спільно з YEP, а головна мета його – це розвиток підприємницької освіти та стартап-руху в університетах України. Практичну реалізацію пілотного проєкту на базі Університету здійснюватимуть викладачі кафедри економіки підприємства – Ірина Ящишина, доктор економічних наук, професор, та Тетяна Боднарчук, кандидат економічних наук, старший викладач.

         Курс буде впроваджено на другому (магістерському) рівні вищої освіти. Під час його реалізації студенти створюватимуть власні проєкти, кращі з яких візьмуть участь у конкурсі стартапів.

         Бажаємо успіхів нашій університетській команді проєкту!