Чергове засідання наукової ради університету

Чергове засідання наукової ради університету

2 грудня 2020 року відбулося чергове засідання наукової ради К-ПНУ. На початку засідання Іван Михайлович Конет, проректор із наукової роботи, доктор фізико-математичних наук, професор, повідомив про вагомі наукові здобутки науково-педагогічних працівників університету імені Івана Огієнка, а саме: присвоєння звання «Науковець року» в межах Міжнародного проєкту «Наукова еліта України» та особисто привітав із досягненням членів ради – професора кафедри історії України Олександра Михайловича Завальнюка, професора кафедри теорії та методик початкової освіти Наталію Валеріївну Бахмат.

На засіданні обговорювалися питання щодо стану реєстрації наукових періодичних видань К-ПНУ в переліку фахових видань України, а також результати розгляду проєктів наукових досліджень і розробок для участі в конкурсному відборі проєктів фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, виконання яких розпочнеться у 2021 році за рахунок коштів державного бюджету за бюджетною програмою «Наукова і науково-технічна діяльність закладів вищої освіти та наукових установ». Заступник декана факультету з наукової роботи та інформатизації навчального процесу Олександр Борисович Комарніцький проаналізував  стан наукової діяльності історичного факультету й озвучив рекомендації щодо удосконалення її роботи.

Маріанна Петрівна Плахтій, керівник відділу наукової роботи,  окреслила питання, які стосувалися підбиття підсумків і підготовки звіту з наукової та науково-дослідної діяльності факультетів та кафедр університету за 2020 рік.

Відділ наукової роботи