Успіх Університету Огієнка у співпраці з Британською Радою

Успіх Університету Огієнка у співпраці з Британською Радою

Співпраця Університету Огієнка з Британською Радою в Україні, що розпочалася 2 квітня 2018 року в межах реалізації проєкту «Active Citizens», незважаючи на ситуацію та виклики, спричинені пандемією, активно триває і сьогодні.

Як ми повідомляли раніше, у жовтні 2020 року відбувся національний онлайн-воркшоп для фасилітаторів програми «Активні Громадяни» в Україні, за підсумками якого Максим Сльозкін, сертифікований фасилітатор Британської Ради в межах проєкту «Active Citizens», магістрант першого курсу історичного факультету, отримав Сертифікат визнання, який дає право проводити тренінги та майстер-класи в режимі онлайн.

Також учасники онлайн-воркшопу мали змогу взяти участь у конкурсі на грантову підтримку для проведення віртуальних локальних тренінгів. 4 листопада 2020 року було оголошено результати цього конкурсу. Відповідно до рішення конкурсної комісії заявка Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, як партнера Британської Ради, була підтримана командою “Active Citizens Ukraine”. Невдовзі за грантової підтримки Культурного відділу Посольства Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні (The British Council) буде впроваджено серію онлайн-тренінгів та майстер-класів за матеріалами програми «Активні Громадяни» («Active Citizens»). Тож уже зовсім скоро ви матимете змогу відвідати найкрутіші тренінги та майстер-класи, які разом із нами, командою “Active Citizens”, в Університеті Огієнка проводитимуть фасилітатори та майстер-фасилітатори з інших міст України. Обіцяємо надцікаву програму серії онлайн-тренінгів. Щиро дякуємо за підтримку та допомогу в цій перемозі відділу міжнародних зв’язків нашого вишу, зокрема керівниці відділу Тетяні Сторчовій та координаторці програми «Активні Громадяни» в Університеті Огієнка Аллі Хоптяр. Об’єднуймося локально, діймо глобально і разом творімо успішне майбутнє вже сьогодні. Стежте за новинами та долучайтеся до нас!

Відділ міжнародних зв’язків;

Максим Сльозкін, магістрант І курсу історичного факультету