ПРОЄКТ UNISPORT В ДІЇ!

ПРОЄКТ UNISPORT В ДІЇ!

06 червня відбувся останній захід у межах партнерського проєкту UniSport від Active Citizens Британської Ради, учасниками якого стали Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Приазовський державний технічний університет, Державний університет «Житомирська політехніка». Метою проєкту є психологічне і фізичне розвантаження, пошук шляхів подолання наслідків пандемії, так званого «постковідного синдрому».

Цього разу релаксаційний івент-тренінг з Port De Bras об’єднав науково-педагогічних працівників та студентів К-ПНУ на площі Польський ринок, у самому серці Старого міста. Тренінг дав можливість учасникам на 45 хвилин сповільнити шалений темп життя, зосередится на своїх відчуттях, досягнути гармонії зі своїм тілом, став новим поштовхом для народження прогресивних ідей.

Щиро вдячні спільноті Active Citizens Британської Ради за можливість долучитися до надважливого проєкту, Маргариті Подопріхіній за майстерклас, студентці четвертого курсу факультету фізичної культури Катерині Хомовській за професійне транслювання рухів для учасників наживо, начальникові центру інформаційних технологій Віті Романюк та провідному фахівцю центру інформаційних технологій Олександру Фурману за технічний супровід, провідному фахівцю пресцентру університету Юлії Штефанко за фото/відеозйомку.

До нових зустрічей у нових проєктах наша дружня, міцна та здорова всеукраїнська командо UniSport!

Відділ міжнародних зв’язків