Нова перемога К-ПНУ в «САМ Україна» від Британської Ради

Нова перемога К-ПНУ в «САМ Україна» від Британської Ради

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка переміг у конкурсі університетських обмінів «САМ Україна» від Британської Ради спільно з Приазовським державним технічним університетом (м. Маріуполь). Серед численних заявок було відібрано лише 18 університетів України, які складають 9 просвітницьких пар.

Реалізація програми «Студентська академічна мобільність (САМ) Україна» сприяє міжрегіональній академічній співпраці між закладами вищої освіти та культурному діалогу між молоддю через короткотермінову академічну мобільність у межах України.

У програмі мобільності братимуть участь здобувачі вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент природничо-економічного факультету. Учасників студентської академічної мобільності визначать за результатами конкурсного відбору.

Студентський обмін триватиме 4 тижні (з 02 до 28 травня 2022 р.). Під час програми її учасники будуть студентами університетів-партнерів: їх зарахують до закладу вищої освіти, вони будуть відвідувати лекції, жити в гуртожитках і брати активну участь у житті університету. Обмін застосовує систему трансферу кредитів ЄКТС, тож студенти не повинні навчатися за програмою двічі або складати додаткові іспити. Фінансування програми «САМ Україна» оплачує проїзд, проживання і щоденні витрати студентів.

Університетський обмін з Приазовським державним технічним університетом – це чудова нагода для учасників програми обміну отримати новий досвід навчання та спілкування, знайти друзів і відкрити для себе інше місто України.

Відділ міжнародних зв’язків