#НАЙКРАЩІСПОГАДИРАЗОМЗТОБОЮ (до 30-річчя факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи)

#НАЙКРАЩІСПОГАДИРАЗОМЗТОБОЮ (до 30-річчя факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи)

Не припиняємо здобувати знання, заради того, щоб у майбутньому допомагати людям. Упродовж 30-31 березня 2022 року студенти факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи поділилися своїми спогадами про навчання на факультеті під хештегом #найкращіспогадиразомзтобою

Це факультет здійснених мрій, бажань, незабутніх спогадів, моментів, які закарбувалися в пам’яті кожної студентки групи Koro1-B18.

Тетяна Грейц стверджує: «Не дарма кажуть, що студентство – це кращі роки життя. Тут ми знайомимось з труднощами, зустрічаємо друзів. А також дізнаємося багато чого нового та поєднуємо знання на практиці».

«Найкращий спогад за 4 роки навчання – це 100-річчя нашого університету! – каже Вікторія Школярчук. – Це було наше перше свято. Саме в той день, ми стали ближчі з групою. Здружилися з дівчатами, які в майбутньому стали найкращими подругами. Дякую своєму факультету за отриманні знання, нові знайомства та підтримку».

Тетяна Сливка згадує: «Вступ до університету був для мене довгоочікуваною мрією, яка нарешті здійснилася! Це ж не жарт – вступити на очне навчання аж через 10 років після школи. Студентські роки подарували мені відчуття свободи та впевненості. Вдячна викладачам мого факультету за здобуті знання і за те, що ділилися з нами своїм безцінним досвідом».

«Життя кожного студента, без перебільшень є дуже насиченим. Нові знайомства, нове оточення, новий ритм життя і в подальшому нові спогади… І моє студентське життя, без винятку, було переповнене яскравими подіями, класними емоціями, розчаруваннями та втомою після чергового практичного заняття та великої кількості конспектів. З кожним курсом ми росли, досягали нових висот, були і злети і падіння. Ми з гідністю відпрацьовували всі енки та майже завжди з першого разу здавали сесію. І так, це прекрасне відчуття, коли виходиш з аудиторії після останнього екзамену і вдихаєш на повні груди повітря свободи. І це лише маленька частинка того, від чого я отримувала нереальне задоволення і спогади в студентські роки» – пише Ірина Дроздовська.

«За період студентського життя хороших спогадів багато. Проте я, напевно, на все життя запам’ятаю першу сесію, скільки недоспаних ночей, випитої кави, зроблених шпаргалок, які так і не знадобились…» – згадує Олена Кіцкайло.

«Спогади – це вічні скарби. Такий скарб залишиться у моєму серці від навчання, – зазначає Марта Семочко. – Факультет уже 4 роки дарує мені мотивацію і міцну віру в те, що мрії здійснюються. Згадую ніби сон: поступила на контракт – перевели на державне; здала успішно сесію – почала отримувати стипендію; стала старостою групи, згодом головою студентського самоврядування. Магія, колись подумала би я, але тут все можливо… Це незабутні і щасливі спогади, які залишаться у моєму житті назавжди».

Студенти групи Sz1-B18 також вдячні факультету:

— “За отримання яскравих емоцій від проведених тренінгів, майстер класів, психологічних вправ, щирих, веселих та відкритих розмов із викладачами.”

— “За незабутні екскурсії!”

— “За класних, душевних і щирих викладачів, за дружню атмосферу, за теплі спогади, за те, що можу бути собою. Просто за те, що є.”

— “За збільшення світогляду, знаходження відповідей на важливі питання, новий досвід, враження, стимул до розвитку.”

— “За те, що там дізнаюся багато корисної інформації, навчаюсь, проводжу час з цікавими людьми.”

— “За те, що є можливість пізнати себе, за друзів. За теплі обійми і гіркі сльози. За недоспані ночі, за можливості, за підтримку в хмарні дні. За натхнення, за Вас.”

Ми, українці.

Ми мріємо, ми згадуємо.

Ми тривожимось, але віримо.

Ми страждаємо, але не здаємося.

НІКОЛИ!

Наша найбільша сила – це наша єдність, спільна мрія та історія.

Нас не перемогти! Україна – це МИ!

Факультету спеціальної освіти,
психології і соціальної роботи