Academic Mobility Platform: лого проєкту

Academic Mobility Platform: лого проєкту

У К-ПНУ в межах проєкту «Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation 2022-2023 (MoI Ukraine)» за підтримки Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини, DAAD, Ганноверського університету імені Лейбніца (Німеччина) та Київського національного університету імені Тараса Шевченка триває робота над створенням Academic Mobility Platform. Основним завданням платформи є популяризація міжнародних програм і проєктів серед здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників К-ПНУ, а відтак зростання кількісних і якісних показників міжнародної академічної мобільності.

16 ЗВО України в межах «MoI Ukraine» протягом 18 місяців реалізовуватимуть свої власні проєкти, необхідні для розвитку інтернаціоналізації своїх університетів.

Наразі триває навчання провідного фахівця відділу міжнародних зв’язків Олександри Шамаріної в найдосвідченіших європейських стратегів і фахівців з інтернаціоналізації університетів відповідно до модулів Програми:

  1. Background knowledge of internationalization
  2. Competencies on the design and management of internationalization
  3. Soft skills
  4. Management skills
  5. Practical part

08 квітня було оголошено конкурс серед здобувачів вищої освіти на створення логотипа Academic Mobility Platform. І ось маємо переможця та логотип платформи!

Найкреативнішу ідею запропонував Артем Панич, студент спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація (група ODR1-B19 педагогічного факультету К-ПНУ).

Вітаємо переможця та радіємо, що маємо креативний логотип нової ідеї задля успіху К-ПНУ на шляху його інтернаціоналізації!

Отож, вивчаймо іноземні мови та тримаймо міжнародний стрій! Усе буде Україна!

Відділ міжнародних зв’язків