Розпочато внутрішню акредитацію освітніх програм спеціальностей К-ПНУ в 2022-2023 н. р.

Розпочато внутрішню акредитацію освітніх програм спеціальностей К-ПНУ в 2022-2023 н. р.

Відповідно до вимог Положення про систему внутрішнього забезпечення якості вищої освіти в К-ПНУ (нова редакція), Порядку внутрішньої акредитації освітніх (освітньо-професійних/освітньо-наукових) програм спеціальностей К-ПНУ, Плану внутрішньої акредитації освітньо-професійних програм спеціальностей К-ПНУ в 2022-2023 н. р. (затверджено на засіданні вченої ради університету 30.08.2022 р., протокол №8), наказу ректора від 01.09.2022 р. №102-ОД «Про затвердження Плану внутрішньої акредитації освітніх (освітньо-професійних/освітньо-наукових) програм спеціальностей університету в 2022-2023 н. р. та відповідальних працівників за її проведення» та для успішного проходження акредитаційної перевірки Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти освітніх (освітньо-професійних/освітньо-наукових) програм спеціальностей К-ПНУ, з 06 вересня 2022 р. навчально-методичний центр забезпечення якості освіти розпочав проведення внутрішньої акредитації із освітньо-професійної програми Тренер з видів спорту спеціальності 017 Фізична культура і спорт другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарант – Іван Стасюк, декан факультету фізичної культури, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент).

Засідання проходило в 208 ауд. навчального корпусу №1 за участю ректора університету Сергія Копилова, першого проректора Володимира Дубінського, в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, керівника навчально-методичного центру забезпечення якості освіти Геннадія Бесарабчука, декана факультету/гаранта освітньо-професійної програми Івана Стасюка, завідувача кафедри спорту і спортивних ігор Миколи Прозара, членів проєктної групи, науково-педагогічних працівників кафедр факультету фізичної культури та відповідальних працівників за проведення внутрішньої акредитації.

Під час зустрічі було обговорено основні зауваження та пропозиції щодо виконання кожного критерію внутрішньої акредитації освітньо-професійної програми, надано рекомендації з удосконалення змісту самооцінювання, оформлення вебсайту кафедри спорту і спортивних ігор, роботи з платформою MOODLE тощо.

Наступне засідання заплановано на 07.09.2022 р. для обговорення матеріалів самооцінювання і результатів внутрішньої акредитації освітньо-професійної програми Спеціальна освіта (Логопедія) другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарант – Наталія Гаврилова).

Геннадій БЕСАРАБЧУК,
в.о. проректора з науково-педагогічної роботи,
керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти