Знайомство з першокурсниками

Знайомство з першокурсниками

Знайомство з першокурсниками

14 вересня Кам’янець-Подільський університет імені Івана Огієнка радо вітав у своїх древніх стінах першокурсників. День був насичений яскравими та позитивними емоціями.
У теплій і щирій атмосфері на факультетах нашого закладу відбулися зустрічі деканів, завідувачів кафедр, викладачів та кураторів зі студентами першого курсу, де їх ознайомили з особливостями навчання у виші й висловили вітальні побажання.

14 вересня 2020 року на факультеті української філології та журналістики відбулася урочиста зустріч зі студентами першого курсу. Декан, заступники декана, завідувачі кафедр та куратори груп привітали їх із початком нового навчального року, побажали успіхів, сил і наснаги в навчанні та цікавого студентського життя.

Сьогодні наш факультет корекційної та соціальної педагогіки і психології поповнився 64 першокурсниками! Вітаємо їх у нашій факультетській родині! Нехай цей навчальний рік стане для нас усіх світлим, мирним, плідним та багатим на визначні здобутки.

Цього ж дня в актовому залі відбулася зустріч професорсько-викладацького складу факультету фізичної культури з першокурсниками спеціальностей: «014.11 Середня освіта (Фізична культура)», «017 Фізична культура і спорт (Тренер з видів спорту)», «227 Фізична терапія, ерготерапія (Фізична реабілітація)».

З вітальним словом до першокурсників звернулася Аліна Боднар , заступник декана з навчальної роботи та забезпечення якості вищої освіти, кандидат педагогічних наук, старший викладач. У своєму виступі вона закцентувала увагу на позитивних і негативних аспектах у підготовці фахівців із фізичної культури й спорту, організації навчального процесу, правилах внутрішнього розпорядку та заходах, що регулярно проводяться в університеті ( наукові, культурно-масові, спортивні), зазначила, що присутні сьогодні в залі першокурсники – це водночас наші досягнення й наші поточні проблеми, які вирішуватимуться спільно в процесі навчання.

Також вітальне слово виголосили :   Юрій Юрчишин (завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидат
наук із фізичного виховання та спорту,  доцент), Леонід Гурман (завідувач кафедри легкої атлетики з методикою викладання, кандидат педагогічних наук, доцент), Микола Прозар (завідувач кафедри спорту і спортивних ігор, кандидат наук із фізичного виховання та спорту,  доцент), Евеліна Жигульова (завідувачка кафедри фізичної реабілітації та медико-біологічних основ фізичного виховання, кандидат біологічних наук, доцент). Вони привітали першокурсників із початком студентського життя та побажали їм гарного настрою й натхненного навчання.

Природничий факультет радо вітав першокурсників із їхнім новим статусом — студент!

Вітаємо першокурсників в одному з найстаріших і найпрестижніших вишів України. Бажаємо підкорювати нові вершини науки, зустріти добрих і надійних друзів, успішно зреалізувати задумане задля розбудови нашої держави.