Профорієнтаційна робота на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна робота на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи

Профорієнтаційна робота зі студентами закладів вищої освіти першого рівня акредитації – одна з важливих ділянок роботи колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету Огієнка.

8 листопада викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, доцент кафедри Веселовська Таїсія та студентка третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Бойцова Маргарита провели зустріч зі студентами Кам’янець-Подільського індустріального коледжу.

Виступаючи перед студентами випускних курсів, Таїсія Євгеніївна зосередила  увагу на перевагах і особливостях навчання в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, розповіла про спеціальності, які функціонують на економічному факультеті, кафедрі, розкрила  перспективи  вдосконалення професійного зростання, а також ознайомила з умовами подальшого працевлаштування з обраної спеціальності.

Маргарита Бойцова розповіла про студентське життя, особливості набуття практичних умінь і навичок, які формуються під час навчання в університеті, про той обсяг знань, який потрібно здобути студентові для майбутньої професійної діяльності.

Таїсія Веселовська, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи