Реєстрація учасників  для участі в локальному тренінгу за програмою Британської Ради в Україні

Реєстрація учасників  для участі в локальному тренінгу за програмою Британської Ради в Україні

21 грудня 2020 року розпочинається серія онлайн-тренінгів за підтримки Британської Ради в Україні, яка буде реалізована спільно з Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка в межах проєкту «Активні Громадяни».

Для участі запрошуються студенти, викладачі, працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та інших закладів освіти, члени  молодіжних організацій міста, молодь.

         На тренінгу розглядатимуться питання культурних ідентичностей, їх спільні та відмінні ознаки, роль у розвитку однієї громади. Учасники матимуть змогу попрактикувати в мистецтві конструктивного вирішення конфліктів, виробити  розуміння ролі культур й ідентичностей та їх впливу на вирішення конфлікту.

         На Вас чекає неймовірно цікава програма, енергійні фасилітатори та драйвові ситуації. Найбільш активні учасники тренінгу отримають подарунки.

         Для участі в тренінгу мерщій реєструйся за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAN__s0ltr9URE1USUVURFROUDA4SVRCTTk2QTcyMlk2VS4u, або ж – відскануй QR-код на постері.

Реєстрація відбуватиметься до 18 грудня 21.00.

         Долучайся до спільноти «Активні Громадяни» й твори позитивні зміни вже сьогодні!

Відділ міжнародних зв’язків