Студенти К-ПНУ – лауреати премії Хмельницької обласної державної адміністрації

Студенти К-ПНУ – лауреати премії Хмельницької обласної державної адміністрації

30 грудня 2020 року в Хмельницькій обласній державній адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення відзнак та премій активній молоді, кращим спортсменам і тренерам Хмельниччини. Нагороди за вагомі досягнення у різних сферах суспільного життя кращим представникам молоді вручив голова облдержадміністрації Сергій Гамалій.

“Всі ви – гордість Хмельниччини! Дехто з вас вже відчув смак великих перемог, хтось робить тільки перші рішучі кроки, але ви вже є прикладом для інших, людьми, за якими спостерігають та на яких рівняються інші. Головне – не зупиняйтеся,” – зауважив Сергій В’ячеславович.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Лауреатами премії Хмельницької обласної державної адміністрації стали:

  • Мар’яна ЛЕОНТЮК, студентка 2 курсу магістратури педагогічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, в номінації “За творчі досягнення”;
  • Максим СЛЬОЗКІН, студент 1 курсу магістратури історичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, в номінації “За наукові досягнення”.Кожному лауреатові вручили Почесну Грамоту Хмельницької ОДА та цінний подарунок.

Вітаємо наших студентів із почесними відзнаками та бажаємо міцного здоров’я, натхнення на нові творчі й наукові здобутки.

Пресцентр К-ПНУ