К-ПНУ продовжує марафон днів відкритих дверей онлайн

К-ПНУ продовжує марафон днів відкритих дверей онлайн

06 лютого відбулася зустріч із представниками факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології та факультету фізичної культури.

Першими радо вітали майбутніх абітурієнтів та учасників зустрічі представники факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології. Зустріч розпочали з вітального слова декана факультету Віталія Співака, котрий зауважив, що факультет, який був заснований в 1992 році, підготував понад 4500 тисячі фахівців, чому сприяв потужний кадровий потенціал. Присутні на зустрічі мали можливість переглянути відеоролик «Обери професію серцем». Для більш детального ознайомлення зі спеціальностями («Спеціальна освіта. Логопедія», «Спеціальна освіта. Олігофренопедагогіка», «Соціальне забезпечення», «Психологія», «Практична психологія») факультету завідувачі та науково-педагогічні працівники кафедр продемонстрували цікаві презентації.

Не залишилися осторонь і представники студентського самоврядування. Зокрема, на зустрічі були присутні: Аліна Власова, спікер студенстького сенату університету, яка розповіла про студентське життя та роль студентського самоврядування у виші. Вікторія Квас-Сінкевич, голова ради студентського самоврядування, яка схарактеризувала можливості реалізації творчого потенціалу в гуртках, які функціонують на факультеті (хореографічний, театральний, КВК, спортивно-оздоровчий, вокальний, студентська газета «Промінь»). Назар Подтабачний, магістрант, охоче долучився до обговорення та поділився власними враженнями про навчання.

Наталія Гевчук, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи наголосила на перевагах навчання на факультеті корекційної та соціальної педагогіки і психології.

Представники факультету активно охоче  відповіли на запитання присутніх абітурієнтів про особливості вступної кампанії 2021.

Презентацію факультету фізичної культури розпочали з перегляду відеоролика: «Видатні спортсмени факультету фізичної культури », який став незмінним підтвердженням того, наскільки потужним є кадровий викладацький та студентський потенціал факультету.

Іван Стасюк, декан факультету фізичної культури, у своєму вітальному слові зазначив, що з-поміж випускників факультету чимало висококваліфікованих фахівців, і наголосив, що майбутні вступники зможуть із легкістю поповнити їхню кількість. Вадим Стасюк, заступника декана з виховної та профорієнтаційної роботи, закцентував увагу на спеціальностях та особливостях вступу на факультет у 2021 році. Павло Чікал, голова ради студентського самоврядування, розповів про цікаве студентське життя.

На зустрічі також були присутні видатні спортсмени факультету фізичної культури. Зокрема, Тетяна Шлопко, магістрантка спеціальності 017 Фізична культура і спорт, майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, поділилась своєю історією успіху. Оксана Лівач, випускниця 2020 року спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура), наголосила, що завдяки наполегливій праці здобула звання майстра спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, що дало їй змогу вибороти ліцензію на ХХХ ІІ Олімпійські ігри, які відбудуться в Токіо влітку 2021 року. Катерина Хомовська, студентка 4 курсу спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія, розповіла про своє успішне навчання в університеті.

Під час зустрічі всі охочі отримали відповіді на питання, які їх цікавили, щодо діяльності факультету та особливостей цьогорічної вступної кампанії.

Анастасія Андоверова, провідний фахівець

відділу профорієнтаційної роботи,

доуніверситетської підготовки та сприяння

працевлаштуванню випускників університету