День: 13.03.2021

Дистанційна акредитація онлайн зі спеціальності 073 Менеджмент

З 15 до 17 березня 2021 р. в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка проводитимуть акредитаційну експертизу ОПП «Управління персоналом та економіка праці» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 Менеджмент із використанням технічних засобів відеозв’язку.

15 березня з 14:30 до 15:00 відбудеться відкрита зустріч усіх охочих учасників освітнього процесу з членами експертної групи на платформі ZOOM.

Читати далі

Історія успіху випускника К-ПНУ

ЮЛІЯ РОЗЕНБЛІТ: «Піднімайся вгору не для того, щоб світ побачив тебе, а для того, щоб ти побачив світ». 

Розенбліт Юлія Василівна, випускниця природничого факультету 2014 року, (спеціальність «Екологія та охорона навколишнього середовища»), провідний інженер з наукової діяльності відділу геоботаніки та екології Інституту ботаніки ім. М.Г. Холодного НАН. 

Що спонукало Вас стати студенткою природничого факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка?

Першочерговим приіоритетом під час вибору закладу вищої освіти було навчання в рідному місті, неподалік від дому. К-ПНУ повністю входив, за порадами його випускників, до кращих закладів вищої освіти не лише в м. Кам’янець-Подіський, а й в межах Хмельницької області. Тому вибір на той час  був очевидним. А зараз я можу лише передати естафету рекомендацій як випускника кращого для мене університету, майбутнім абітурієнтам.

Читати далі