Про практичну підготовку фахівців, інформаційне забезпечення освітнього процесу та створення належних умов праці співробітників університету: чергове засідання ректорату К-ПНУ

Про практичну підготовку фахівців, інформаційне забезпечення освітнього процесу та створення належних умов праці співробітників університету: чергове засідання ректорату К-ПНУ

15 квітня відбулося чергове засідання ректорату Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, де обговорювали важливі питання щодо організації освітнього процесу в К-ПНУ. Зокрема, Людмила Римар, завідувач практики університету, проаналізувала навчально-методичне забезпечення всіх видів практик здобувачів вищої освіти педагогічного факультету. До обговорення цього питання долучився перший проректор університету Володимир Дубінський, який зазначив на тому, що практична діяльність сьогодні – це одна із найважливіших складників процесу підготовки фахівців.

Людмила Воєвідко, керівник навчально-методичного відділу, та Людмила Климчук, директор бібліотеки університету, проаналізували видавничу діяльність науково-педагогічних працівників кафедр університету у 2020 році та визначили завдання щодо інформаційного забезпечення освітнього процесу, зауважили, що лідерами у видавничій діяльності серед факультетів К-ПНУ стали природничо-економічний та факультет іноземної філології.

Про стан дотримання університетом вимог чинного законодавства України про охорону праці, санітарно-гігієнічних та протипожежних норм і правил, створення належних умов праці співробітників університету доповіла Оксана Чорна, завідувач відділу охорони праці і техніки безпеки. Оксана Григорівна підсумувала, що в К-ПНУ на належному рівні впроваджують і реалізують заходи з метою створення безпечних умов освітнього та трудового процесів, створення на кожному робочому місці належних умов праці згідно із законодавством про охорону праці та Колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом працівників К-ПНУ.

За результатами обговорення питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.

Пресцентр