«Кава з ректором» онлайн

«Кава з ректором» онлайн

22 квітня ректор К-ПНУ Сергій Копилов вже традиційно зустрівся зі здобувачами вищої освіти в межах проєкту «Кава з ректором». З огляду на карантинні обмеження зустріч відбувалася онлайн на платформі «Google Meet», а також шляхом прямої трансляції на офіційній сторінці Сергія Анатолійовича в соціальній мережі Instagram.

Студенти мали можливість поспілкуватися з ректором щодо організації̈ освітнього процесу в К-ПНУ, зокрема порядку проведення державних іспитів для студентів 4 курсу, екзаменаційної сесії з використанням технологій дистанційного навчання, особливостей проживання в гуртожитку; поцікавитись літературними вподобаннями ректора, його баченням успішного випускника тощо.

Сергій Анатолійович відповів на всі запитання учасників зустрічі, закцентував увагу на особливостях освітнього процесу в умовах карантинних обмежень, наголосив на дотриманні алгоритму дій у разі виявлення ознак гострої респіраторної хвороби COVID-19, зауважив на важливості вакцинації та висловив свої сподівання на найшвидше повернення до аудиторного навчання. Ректор поділився своїми спогадами про студентське життя, розповів про свої літературні та наукові інтереси.

Уже наступного місяця відбудеться нова зустріч у межах проєкту «Кава з ректором».

Пресцентр