ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ НАУКОВОЇ РАДИ К-ПНУ

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ НАУКОВОЇ РАДИ К-ПНУ

16 червня 2021 року відбулося засідання наукової ради К-ПНУ. Проректор з наукової роботи, голова наукової ради, доктор педагогічних наук, професор Світлана Миронова поінформувала членів наукової ради про нові нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі науки.

Важливою складовою наукової діяльності закладу вищої освіти є виконання на високому науковому рівні фундаментальних досліджень та прикладних розробок, спрямованих на реалізацію пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки. Голова наукової ради повідомила про перспективні для нашого університету напрями проєктів НДР для участі в конкурсі фундаментальних та прикладних наукових досліджень.

Публікаційна активність науково-педагогічних, педагогічних, наукових працівників є однією з важливих складових в оцінюванні закладів вищої освіти та значною мірою залежить від періодичних наукових видань університету. Про засновані К-ПНУ періодичні наукові видання, фахові видання університету, їх стан та перспективи розвитку доповіла керівник відділу наукової роботи Маріанна Плахтій.

Останнє у 2020-2021 навчальному році засідання наукової ради завершилося плідною дискусією щодо проблем комерціалізації наукової діяльності та перспектив реалізації наукових проєктів.

Відділ наукової роботи