Актуальні наукові дослідження завжди гідно оцінюються

Актуальні наукові дослідження завжди гідно оцінюються

Щороку в Україні для здобувачів вищої освіти реалізують багато програм, які сприяють самовдосконаленню, індивідуальному розвитку, налагодженню нових зв’язків, дають змогу презентувати власні проєкти. Однією з таких можливостей є програма «Завтра.UA» фонду Віктора Пінчука. Переможці протягом року отримують щомісячну стипендію в розмірі 2240 грн, а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проєктів наукового, соціального, екологічного або бізнес-спрямувань.

Здобувачі освіти К-ПНУ завжди беруть активну участь, і у 2020-2021 навчальному році К-ПНУ представляв Максим Сльозкін, студент історичного факультету, фасилітатор Британської Ради в Україні, головний фасилітатор тренінгів у К-ПНУ. Максим пройшов 3 тури конкурсу і з науковою роботою «Українська преса та конструювання «образу іншого» в міжнаціональному дискурсі на початку ХХ ст.» опинився серед переможців.

Згідно з рішенням Правління Благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» Максим посів 6 місце серед 304 учасників Конкурсу – 2020/21 Стипендіальної програми «Завтра.UA».

Щиро вітаємо переможця та його наукового керівника, доктора історичних наук, професора кафедри архівознавства, спеціальних історичних та правознавчих дисциплін Олександра Федькова і бажаємо, щоб наступні дослідження були такими ж результативними.

Валентина Колодій,
координатор роботи зі студентською молоддю