Вчена рада: підсумки освітньо-наукової діяльності та пріоритетні напрями у плануванні роботи університету

Вчена рада: підсумки освітньо-наукової діяльності та пріоритетні напрями у плануванні роботи університету

24 червня 2021 року відбулося чергове засідання вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Згідно з порядком денним засідання розпочав ректор університету Сергій Копилов, котрий повідомив про необхідність внесення змін до Плану роботи вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на ІІ семестр 2020-2021 навчального року.

Василь Кобильник, проректор з науково-педагогічної роботи, ознайомив присутніх з основними напрями та результативністю ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти у 2020-2021 н.р.

Гаранти освітніх програм Ірина Андрейцева, доцент кафедри менеджменту, Олександр Федьков, завідувач кафедри архівознавства, спеціальних історичних та правознавчих дисциплін, Олег Панчук, доцент кафедри фізики, повідомили про підсумки акредитації освітніх програм спеціальностей університету в ІІ семестрі 2020-2021 н. р. та основні завдання щодо підготовки до акредитації освітніх програм у 2021-2022  н.р.

Маріанна Плохтій, керівник відділу наукової роботи, доповіла про діяльність і структуру наукової ради та роботу спеціалізованої вченої ради.

Геннадій Бесарабчук, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості вищої освіти, повідомив про результати участі молодих викладачів у проєкті «Школа професійного розвитку викладачів університету».

Перший проректор Володимир Дубінський озвучив свої пропозиції щодо складу комісії з питань академічної доброчесності К-ПНУ (у зв’язку з кадровими змінами) для подальшої продуктивної роботи комісії в новому навчальному році.

Людмила Горчак, керівник навчального відділу, підготувала для затвердження та ознайомила членів вченої ради із графіками освітнього процесу для здобувачів вищої освіти на перший семестр 2021-2022 навчального року..

Про свою наукову діяльність та готовність до захисту наукових робіт прозвітувати аспіранти К-ПНУ та їхні керівники.

Наприкінці засідання відбулося голосування щодо присвоєння вчених звань науково-педагогічним працівникам та обрання науково-педагогічних працівників університету на вакантні посади кафедр університету. За результатами засідання вченої ради було прийнято низку важливих рішень з питань організації освітнього процесу та планування роботи науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти К-ПНУ.

Пресцентр