Кращих студентів К-ПНУ відзначили грамотами і цінними подарунками

Кращих студентів К-ПНУ відзначили грамотами і цінними подарунками

25 червня 2021 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відзначили кращих студентів факультетів за активну громадську діяльність, популяризацію К-ПНУ та з нагоди Дня молоді.

Вісім здобувачів освіти, а саме: Андріана Веркаш, студентка історичного факультету, Аліна Власова, студентка факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології, Аліна Довга, студентка факультету української філології та журналістики, Маргарита Козерацька, студентка факультету іноземної філології, Ярослав Наумук, студент природничо-економічного факультету, Маріна Рой, студентка фізико-математичного факультету, Павло Чікал, студент факультету фізичної культури, Ольга Яворська, студентка педагогічного факультету отримали грамоти та цінні подарунки від ректора університету Сергія Копилова.

Ярослав Наумук та Аліна Довга були відзначені двома нагородами та преміями – за старанність, розумну ініціативу, високі досягнення у навчанні та громадській діяльності і з нагоди Дня молоді від голови Кам’янець-Подільської ради Михайла Сімашкевича; за високі досягнення у навчанні та громадській діяльності, свідому та активну життєву позицію, утілення в життя молодіжних проєктів та з нагоди Дня молоді від голови ГО «Ми-кам’янчани» Володимира Мельниченка.

Щиро вітаємо всіх переможців із вагомими нагородами! Упевнені, що з такою молоддю нас чекають тільки успіх та добробут. Пишаємося вами, радіємо вашим перемогам і здобуткам!

Валентина Колодій, координатор роботи зі студентською молоддю університету