СТИПЕНДІЙНА ПРОГРАМА ІНСТИТУТУ РЕДКЛІФА: нові можливості для магістрантів і викладачів

СТИПЕНДІЙНА ПРОГРАМА ІНСТИТУТУ РЕДКЛІФА: нові можливості для магістрантів і викладачів

Магістранти і викладачі К-ПНУ, актуальна інформація для вас! (це 1 реч. Для фб)

Інститут передових досліджень імені Редкліфа Гарвардського університету (The Radcliffe Institute for Advanced Studies, Harvard University) запрошує науковців, митців, журналістів, які мають професійні досягнення, публікації у фахових виданнях, до участі в стипендійній програмі.

Стипендійна програма Інституту перспективних досліджень Редкліфа дозволяє учасникам працювати над широким спектром завдань, що відносяться до різних професій, галузей науки і мистецтва, зокрема журналістики.

Розмір стипендії – до 78 000 $ на один рік із додатковими виплатами + 5000$ (витрати на виконання проєкту). Стипендії надають для проведення досліджень або реалізації проєкту в галузі мистецтва, гуманітарних, соціальних, природничих і технічних наук.

Стипендіати отримують можливість користуватися офісом або студією, а також матимуть доступ до бібліотек та інших ресурсів Гарвардського університету протягом періоду участі в програмі. Під час оцінювання заявок будуть враховані якість і значення запропонованого проєкту, а також досягнення і потенціал заявника.

Тривалість: вересень 2022- травень 2023 року

Дедлайн: 09 вересня 2021 року

Детальніше читайте тут.

Подати заявку можна за покликанням: https://radcliffe.onlineapplicationportal.com/.

Відділ фандрайзингу