Удосконалення знань – шлях до нових досягнень і перемог: абітурієнти ОС «магістр» про вступ до К-ПНУ

Удосконалення знань – шлях до нових досягнень і перемог: абітурієнти ОС «магістр» про вступ до К-ПНУ

У Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка завершились фахові випробування для здобуття ОС «магістр». Ми поспілкувались зі вступниками на спеціальність Фізична культура і спорт – СЕРГІЄМ ПІСОЦЬКИМ,  заслуженим тренером України, Президентом Хмельницької обласної федерації тхеквондо; ОЛЕКСІЄМ БАБЕНКОМ, майстром спорту України з дзюдо, багаторазовим чемпіоном і призером чемпіонатів Європи та України; ОЛЕГОМ ПЛОТНИЦЬКИМ,

Абітурієнти поділились своїми думками про проходження всіх етапів вступної кампанії та розповіли, чого очікують від навчання в К-ПНУ.

Чому для вступу до магістратури Ви обрали Університет Огієнка?

Сергій Пісоцький: Університет Огієнка  – моя alma mater. Більше 10 років тому я здобував тут освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста зі спеціальності Фізична культура і спорт. Вірю, що рідні стіни надихатимуть мене на подальші спортивні перемоги і реалізацію всіх задумів.

Олег Плотницький: Цього року я закінчив Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка й отримав диплом бакалавра зі спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура). У виші сподобалося все:  нас навчали висококваліфіковані та професійні викладачі, котрі з заохочували нас до участі в змаганнях, спортивних заходах. Саме тому для вступу до магістратури я обрав Університет Огієнка.

Олексій Бабенко: Я обрав для вступу цей університет тому, що мені сподобалось навчання на бакалавраті. Завжди подобались комфортні умови навчання та підтримка викладачів факультету, їх високий професіоналізм і високий рівень викладання. Спілкуючись зі спортсменами, що навчаються в інших вишах України, я зрозумів, що відношення та розуміння до нас, як до спортсменів, в К-ПНУ найкраще.

Чого Ви очікуєте від навчання в магістратурі?

Сергій Пісоцький: У мене і в моїх підопічних немає Олімпійської медалі – це мета всього мого життя, і К-ПНУ має той потенціал, якого мені не вистачає. Переконаний, що навчання в магістратурі зможе підсилити мої знання і стане одним із  ключів до перемоги.

 

Олег Плотницький: Хочу, щоб навчання в магістратурі пройшло так само, як навчання на бакалавраті: цікаво, захопливо, активно і спортивно!

Олексій Бабенко: Я очікую удосконалення своїх професійних навичок і здібностейж. А також нових вражень спортивних перемог!

Чому, на Вашу думку, так важливо продовжувати навчання і здобувати ступінь магістра?

Сергій Пісоцький: Учитися треба все життя, не зупинятись на досягнутому, інакше все, що ти робиш, не матиме сенсу. Сподіваюсь, що навчання в магістратурі дасть мені всі необхідні знання і досвід для того, щоб стати кращим.

Олег Плотницький: Якщо можна здобути повну вищу освіту, закінчити хороший виш, то не варто зупинятися і відкладати навчання на потім. Потрібно від життя брати все й одразу.

Олексій Бабенко: Навчання в магістратурі дасть мені змогу в майбутньому збільшити мої професійні можливості, а також зростати в кар’єрному плані.

Зараз Ви проходите всі етапи вступних випробувань. Що можете побажати абітурієнтам, які цього річ вступатимуть до Університету Огієнка?

Сергій Пісоцький: Насамперед успішно пройти всі вступні випробування і вступити до омріяного закладу вищої освіти,  зробити правильний вибір у житті. Мені пощастило, бо я обрав для себе ту професію, яка близька мені, і я роблю те, що люблю.  Уже більше 35 років я треную дітей, спортсменів і отримую від цього задоволення.

Олег Плотницький: Пам’ятайте: навчатися потрібно все життя. Сьогоднішнім абітурієнтам бажаю успішно вступити до омріяного університету, а головне – не хвилювалися.

Олексій Бабенко: Бажаю всім вдалих вступних іспитів, удачі та найголовніше – здоров’я.

Пресцентр