Відбулося чергове засідання комісії з питань академічної доброчесності К-ПНУ

Відбулося чергове засідання комісії з питань академічної доброчесності К-ПНУ

Комісія з питань академічної доброчесності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка продовжує обговорювати важливі питання популяризації академічної доброчесності в університеті та нові форми спілкування з учасниками освітнього процесу щодо особливостей формування якісного освітнього середовища в ЗВО.

Відтак 20 січня відбулося чергове засідання комісії, на якому представники структурних підрозділів доповіли про стан реалізації Плану заходів із популяризації академічної доброчесності на 1 семестр 2021-2022 н.р. Заслухані звіти засвідчили активізацію роботи щодо проведення різноформатних заходів із питань академічної доброчесності як для здобувачів вищої освіти, так і для науково-педагогічних працівників.

Водночас члени комісії висловили свої пропозиції до Плану заходів із популяризації академічної доброчесності на 2 семестр 2021-2022 н.р. Крім того, присутні обговорили результати анкетування здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників щодо дотримання академічної доброчесності в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, яке проходило з 13 до 17 грудня 2021 р.

Пресцентр