Ефективна проєктна діяльність – це сучасна якісна наука і освіта

Ефективна проєктна діяльність – це сучасна якісна наука і освіта

12 квітня розпочалась серія тренінгів із проєктно-грантової діяльності для науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Проєктно-грантова діяльність – це можливість не лише реалізувати власну ідею, але й напрацювати напрям майбутнього кар’єрного розвитку. І залучення закладів вищої освіти до цієї діяльності – це шлях до поєднання науки і бізнесу, шлях до трансформування вищої освіти із теоретичної підготовки до здатності практичного застосування отриманих знань, бо інформація давно перестала бути чимось унікальним, але значно зросла потреба у формуванні компетенцій.

Упродовж трьох тижнів учасники дізнаються, що ж таке проєктна і грантова діяльність; що таке технологія розробки проєкту і для чого потрібна циклограма; як сформувати команду і правильно розподілити ролі; як скласти бюджет проєкту і досягти вимірюваності цілей і завдань проєкту.

Проєкт реалізується за ініціативи і спільної роботи відділів наукової роботи, міжнародних зв’язків та фандрайзингу.

Окрім того, буде створено дискусійний майданчик на платформі Moodle. Актуальною залишається можливість комунікувати через корпоративну пошту з керівниками відділів, які модерують проектну діяльність К-ПНУ (Тетяна Франчук franchuk@kpnu.edu.ua, Тетяна Сторчова storchova.tetyana@kpnu.edu.ua, Оксана Почапська pochapska.oksana@kpnu.edu.ua).

Долучитися до тренінгів можна за покликанням.

Після реєстрації на поштову скриньку Ви отримаєте покликання на приєднання до зустрічі на платформі Zoom.

Зустрічі відбуваються двічі на тиждень (вівторок і четвер) о 14:00.

Олена Габрук,
провідний фахівець відділу фандрайзингу