Віримо! Боремось! Перемагаємо!

Віримо! Боремось! Перемагаємо!

В Україні вже 50 днів триває запекла боротьба з російським окупантом. За цей час зруйновано тисячі будинків, зламано мільйони доль, але нескорений український народ вистоїть, бо захищає свою землю і майбутнє своїх дітей.
Викладачі та здобувачі вищої освіти К-ПНУ продовжують підтримувати ЗСУ, місцеву Територіальну оборону, координувати збір коштів на потреби армії (придбали амуніцію та тепловізор), формувати гуманітарні вантажі для жителів міст і сіл, які найбільше потерпають від російської агресії, зокрема надіслали гуманітарні вантажі для діток до Олешківського дитячого будинку-інтернату, що на Херсонщині, допомагати внутрішньо переміщеним особам та боротися з ворогом на інформаційному фронті.
У гуртожитках університету отримали прихисток 300 внутрішньо переміщених осіб. Для їхнього забезпечення продовжуть збирати всі необхідні речі: одяг, засоби індивідуальної гігієни, продукти харчування.

Уже вкотре соціально-психологічна служба К-ПНУ (кандидати психологічних наук Юлія Данчук та Оксана Логвіна) беруть участь в організації та проведенні професійно-психологічного відбору кандидатів у добровольче формування №2 Кам’янець-Подільської територіальної громади.
У складних умовах воєнного стану К-ПНУ продовжує забезпечення освітнього процесу, зокрема здобувачі вищої освіти 4 курсу «ОС» бакалавр розпочали складання одного із найважливіших освітніх компонентів – навчально-виробничої практики. Університет створив умови для продовження навчання 31 студенту, які не мають можливості відвідувати заняття закладу освіти, у якому навчаються. Студенти та викладачі охоче допомагають їм в опануванні нових знань і формуванні фахових компетентностей.
Усебічно підтримуємо моральний дух українців, зокрема в К-ПНУ продовжують проводити консультаційні заняття для внутрішньо переміщених осіб та всіх охочих удосконалити знання з української мови. Крім того, плануємо цикл майстеркласів з писанкарства, створення вузлової ляльки тощо для збереження української національної пам’яті та пошанування звичаїв предків.

Боротьба з агресором триває на всіх фронтах, наша воля до перемоги сильніша, ніж будь-коли.
Віримо! Боремось! Перемагаємо!

Пресцентр