Актуальні питання освітнього процесу обговорили на засіданні вченої ради К-ПНУ

Актуальні питання освітнього процесу обговорили на засіданні вченої ради К-ПНУ

28 квітня відбулося чергове засідання вченої ради К-ПНУ. Відповідно до порядку денного засідання розпочали з обговорення питання аналізу якості виконання дипломних робіт здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня у 2021 році та завдання щодо її підвищення (доповідала проректор з наукової роботи Світлана Миронова).

Зі станом навчально-методичного забезпечення та викладання навчальної дисципліни «Іноземна мова в університеті ознайомила членів вченої ради завідувач кафедри англійської мови Алла Марчишина.

Олена Білик, керівник центру документації, та в.о. проректора з науково-педагогічної роботи Геннадій Бесарабчук окреслили стан запровадження комплексної автоматизації управління К-ПНУ, зокрема системи електронного документообігу “Megapolis. DocNET”.

На засіданні також було розглянуто питання затвердження Каталогу навчальних дисциплін вільного вибору здобувачів І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти на 2022-2023 н. р. (доповідала керівник навчального відділу Людмила Горчак).

Наприкінці засідання ректор університету Сергій Корилов подякував усього колективу університету за допомогу ЗСУ, теробороні, внутрішньо переміщеним особам за допомогу, наголосив, що університет і надалі продовжуватиме підтримувати військових та осіб, які залишились у складних життєвих обставинах з огляду на війну в країні.

За результатами обговорення питань порядку денного вчена рада ухвалила відповідні рішення.

Пресцентр