English для науково-педагогічних працівників К-ПНУ від міжнародного відділу

English для науково-педагогічних працівників К-ПНУ від міжнародного відділу

Ось уже як три місяці відділ міжнародних зв’язків реалізує ініціативу щодо підвищення рівня англомовної комунікативної компетентності науково-педагогічних працівників Університету Огієнка.

Радіємо, що наша ідея знайшла відгук у науково-педагогічних працівників, які охоче долучилися до безкоштовних занять на базі сучасно обладнаної лабораторії цифрової економіки проєкту міжнародної технічної допомоги Програми ЄС Еразмус+ Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану(DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP.

Роль сучасного та творчого викладача англійської мови рівня А2-В1 реалізує провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Юрій БУЧЕК, який так характеризує свій підхід до навчання мови: «Процес вивчення англійської може бути веселим та інтерактивним. Саме це я і проповідую. Ми розвиваємо навички мовлення у викладачів. Живе спілкування, розуміння носіїв мови, культурна адаптація та структурування граматики. Наша мета – говорити англійською без страху, без вагань, насолоджуючись поринанням в англомовне середовище».

Отож, нових прогресивних ідей та їх реалізацій, спільното К-ПНУ!

Тримаємо міжнародний стрій!

Відділ міжнародних звязків