Онлайн-зустріч із майбутніми учасниками Програми ЄС Еразмус+

Онлайн-зустріч із майбутніми учасниками Програми ЄС Еразмус+

05 травня 2022 року в Університеті Огієнка відбувся конкурсний відбір учасників Програми ЄС Еразмус+, які реалізовуватимуть міжнародну академічну мобільність у формі навчання протягом одного семестру в Університеті Костянтина Філософа в Нітрі (Словаччина).

Переможницями за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) стали: Наталія Руй, Валерія Ігнат та Олена Самар. Маргарита Козерацька та Роксолана Венгринська представлятимуть спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (німецька).

Минулого тижня відбулася онлайн-зустріч із майбутніми еразмусівцями, на якій обговорили важливі питання щодо підготовки до академічної мобільності: оформлення необхідних документів (Learning Agreement, договір, індивідуальний навчальний план), страховий поліс, пошук житла та багато інших організаційних моментів. Студенти цікавилися, як буде реалізовуватися мобільність, яким чином будуть перезараховані кредити ECTS, коли вони отримають грант від Еразмус+.

Онлайн-зустріч стала чудовою можливістю ближче познайомитися та допомогти студентам підготуватися до мобільності. Усі учасниці з нетерпінням чекають поїздки до Словаччини. Віримо, що на них чекає багато цікавих знайомств та позитивних подій.

Тримаємо міжнародний стрій!

Відділ міжнародних зв’язків