Волонтеримо!

Волонтеримо!

Авторські сувеніри-посланці миру, створені в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка, поширюються Європою. У створенні чергової партії сувенірів “Україна – єдина країна!” взяли участь студентка І курсу спеціальності “Економіка підприємства” Олександра Бурбенко та старший викладач кафедри економіки підприємства Вероніка Буторіна після майстеркласу, який провів старший викладач кафедри теорії та методик початкової освіти Анатолій Ковальчук.
Спільно з ГО “Взаємодопомога “Ратуша” і ГО “Демократична ініціатива” патріотичні сувеніри були презентовані представникам благодійних організацій, які підтримують Україну, з Литви, Польщі, Норвегії.


Зараз наші сувеніри вже їдуть до Італії та Іспанії, де волонтери зазначених громадських організацій з Кам’янця-Подільського передадуть їх друзям з України!

Також працівники Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка стали учасникам формування гуманітарної допомоги Ніжинському дитячому будинку-інтернату Чернігівської області, і 21 червня вихованці змогли її отримати.
Працюємо на перемогу!
Слава Україні!