Інноваційний табір «Гендер в науці та безпеці» в К-ПНУ

Інноваційний табір «Гендер в науці та безпеці» в К-ПНУ

24 червня на базі К-ПНУ працював інноваційний табір «Гендер в науці та безпеці» у межах реалізації проєкту Горизонт 2020 – «Європейське регіональне партнерство за гендерну рівність у цифрову епоху». Організатор заходу – Харківський національний університет внутрішніх справ.

Інноваційний табір – захід із міждисциплінарними командами, які працюють над ефективним вирішенням проблемного питання у сфері гендерної рівності в науці та безпеці. Метаю проєкту стало створення нових політик, процесів, практики або послуг, які вирішують проблеми гендерної рівності.

Учасники презентували проєкти за темою «Гендер в науці та безпеці». Автори найбільш актуального та цікавого подання щодо вирішення проблемного питання отримали шестимісячну менторінгову підтримку. Головна нагорода – участь у Міжнародній літній школі лідерства ( Ріга-Женева-Валенсія) упродовж трьох тижнів.

У заході взяли участь і здобувачі вищої освіти К-ПНУ, зокрема студентки факультету іноземної філології Єлизавета Нетеча, Тетяна Мойсеєва, Катерина Пентюк, Валерія Гнедко та Вікторія Мельник.

Алла Хоптяр,
декан факультету іноземної філології