Науково-педагогічні працівники К-ПНУ – учасники наукового проєкту «Інтерактивне літо з МАН»

Науково-педагогічні працівники К-ПНУ – учасники наукового проєкту «Інтерактивне літо з МАН»

Цьогоріч Хмельницьке територіальне відділення Малої академії наук України реалізує науковий проєкт «Інтерактивне літо з МАН», у якому учні закладів загальної середньої освіти зможуть набути вмінь самостійно досліджувати навколишню дійсність, отримувати обѓрунтовані результати і практично їх застосовувати, сформувати стійке зацікавлення до науково-дослідницької діяльності.

У межах проєкту за напрямами «Гідрологія» та «Екологія» працюють науково-педагогічні працівники К-ПНУ –кандидат географічних наук, старший викладач кафедри географії та методики її викладання Станіслав Придеткевич і кандидат біологічних наук, доцент кафедри екології Іван Федорчук.

Зі Станіславом Станіславовичем на кусі «Гідрологія» слухачі працювали впродовж 20-24 червня. Учасники дізналися про озерознавство як науку, властивості озерних водних мас, обговорили методи дослідження озер тощо.

Курс Івана Вікторовича «Екологія» проходить на платформі Google Meet (27 червня – 01 серпня) призначений для ознайомлення з основними проблемами забруднення навколишнього середовища як у світі, так і в Україні. Учасники зосередять увагу на безвідходних процесах та обговорять екологічне споживання продукції.

Пресцентр