Відкрий для себе К-ПНУ»: зустріч керівництва університету з майбутніми абітурієнтами

Відкрий для себе К-ПНУ»: зустріч керівництва університету з майбутніми абітурієнтами

29 червня в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася онлайн-зустріч керівництва університету з майбутніми абітурієнтами «Відкрий для себе К-ПНУ».

Ректор університету Сергій Копилов привітав усіх учасників зустрічі, ознайомив з історією славетного Університету Огієнка, окреслив переваги навчання у виші, а також подякував усім, хто доєднався до зустрічі та побажав успіхів у складанні національного мультипредметного тесту.

Для кращого ознайомлення із закладом вищої освіти присутні мали змогу відвідати т.зв. віртуальну екскурсію закладом вищої освіти.

Про організацію освітнього процесу та його собливості в К-ПНУ, перспективи та переваги навчання, проживання в гуртожитках розповів перший проректор університету Володимир Дубінський.

Проректор із наукової роботи Світлана Миронова окреслила основні аспекти наукової діяльності в університеті та перспективи залучення студентів до науково-дослідної роботи, зокрема до участі в наукових гуртках, проектах, грантах тощо.

Геннадій Бесарабчук, в.о. проректора із науково-педагогічної роботи, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти ознайомив учасників зустрічі з особливостями провадження міжнародної діяльності в університеті, зокрема окреслив перелік потужних іноземних закладів-партнерів, із якими продуктивно співпрацює університет. Геннадій Володимирович наголосив на вагомих спортивних досягненнях студентів і випускників К-ПНУ.

Значну частину уваги під час зустрічі було звернено на особливостях вступної кампанії 2022 року. Відтак відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов ознайомив майбутніх абітурієнтів із новаціями та правилами вступу до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, зокрема термінами проведення вступної кампанії, діяльністю консультаційного центру, особливостями складання творчих конкурсів і вступних випробувань.

Під час зустрічі пролунало багато питань до присутніх. Керівництво університету побажало майбутнім абітурієнтам успіхів і наснаги у проходженні всіх етапів вступних випробувань, а також миру і злагоди задля поступального розвитку освіти і науки в Україні.

Пресцентр