Конференція трудового колективу та засідання вченої ради К-ПНУ: підбиття підсумків 2022 р.

Конференція трудового колективу та засідання вченої ради К-ПНУ: підбиття підсумків 2022 р.

29 грудня 2022 року відбулись засідання одразу двох колегіальних органів – конференції трудового колективу та вченої ради університету в змішаному форматі (у 208 аудиторії головного корпусу К-ПНУ та на платформі Google Meet).

На засіданні конференції трудового колективу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка делегати заслухали звіт ректора, професора Сергія Копилова за період із 01 січня 2022 року по 31 грудня 2022 року про виконання умов контракту №  ІІ-106 від 11 червня 2020 р., який укладено між Міністерством освіти і науки України та Копиловим Сергієм Анатолійовичем, та цільових показників діяльності колективу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Також учасники погодили проєкт Статуту Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (нова редакція).

Керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти Геннадій Бесарабчук презентував для обговорення зміни в складі делегатів конференції трудового колективу Університету Огієнка. Було обрано  виборних представників з числа працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка до складу вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Конференцією трудового колективу під головуванням Бориса Коваленка, голови профкому працівників університету, було затверджено зміни до Колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2021-2023 роки та його додатків, а також до Положення про організацію та проведення конференції трудового колективу Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Положення про збори трудового колективу факультету (навчально-наукового інституту) Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Також 29 грудня відбулося чергове засідання вченої ради К-ПНУ.

Розпочав засідання ректор університету  Сергій Копилов, який нагородив переможців рейтингу науково-педагогічних працівників К-ПНУ за 2021-2022  навчальний рік. Грамоти отримали: Наталія Бахмат, Анатолій Філінюк, Олександр Любинський, Наталія Коваленко, Олена Бєлова,  Наталія Каньоса, Олександр Алєксєв, Іванна Пукас, Наталія Гевчук.

Згідно з порядком денним кандидат історичних наук, доцент, перший проректор Володимир Дубінський доповідав щодо вдосконалення та розвитку освітньої діяльності в контексті реалізації Стратегії розвитку Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на 2020-2030 роки.

Доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи Світлана Миронова ознайомила зі станом комерціалізації і надання платних послуг у сфері наукової та науково-технічної діяльності структурними підрозділами університету.

Проаналізувала ефективність внутрішньої моделі диференційованої оплати праці педагогічних і науково-педагогічних Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка завідувач, професор кафедри економіки підприємства Наталія Мазур.

Керівник навчального відділу Людмила Горчак презентувала для обговорення ряд важливих документів щодо організації освітнього процесу в К-ПНУ.

Наприкінці  засідання відбулося голосування щодо обрання науково-педагогічних працівників університету на вакантні посади завідувачів кафедр університету та присвоєння вченого звання доцента науково-педагогічним працівникам кафедр університету.

За результатами засідання вченої ради було ухвалено відповідні рішення.

Пресцентр