«Об’єднані Україною»: студентка К-ПНУ Богдана Лисак долучилася до екологічного табору для активної молоді

«Об’єднані Україною»: студентка К-ПНУ Богдана Лисак долучилася до екологічного табору для активної молоді

14-19 серпня студентка 3 курсу спеціальності 232 Соціальне забезпечення Богдана Лисак взяла участь у проєкті «Адвокація «зеленого» відновлення України через посилення підтримки України та послаблення російського впливу в ЄС», що реалізується консорціумом громадських організацій, зокрема: ГО «Діксі Груп», ГО «Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля», Добровільне обʼєднання органів місцевого самоврядування «Енергоефективні міста України», ГО «Українська академія лідерства», ГО «Жіночий енергетичний клуб України», ГО «Дзига», ГО «Плато» під загальною координацію ГО «Діксі Груп».

Програма табору складалася з поєднання суспільних, інтелектуальних, емоційних і фізичних елементів.

Інтелектуальні блоки -лекції від запрошених експертів на тему екології, зокрема зміна клімату, довкілля в ЄЗК, зелена повоєнна відбудова України, питання енергетики, ВДЕ, планування міст, енергоефективність в Україні та ЄС тощо. Лекції від експертів відбувалися кожного дня, окрім першого та останнього.

Наприкінці учасники реалізували захід для громади на екологічну тематику: йога та цвяхостояння в екосаду.

Відгук Богдани:

«Це був неймовірно класний та продуктивний табір «Об’єднані Україною». Ми навчалися, розвивалися й засвоювали увесь матеріал практичними вправами. Кожний наш ранок розпочинався з руханки, а закінчувався новими ідеями для проєкту та методами їх реалізації. Також я навчилася ефективно споживати всі ресурси і переробляти побутове сміття без шкоди для довкілля. Вдячна кафедрі соціальної педагогіки і соціальної роботи КПНУ за знання та можливості, які ви надаєте, завдяки яким можна професійно розвиватися». 

Богдана Лисак,
студентка 3 курсу
спеціальності 232 Соціальне забезпечення